Tekstcorrectie

T+T corrigeert jouw tekst!

Je wilt een tekst publiceren, maar je twijfelt of de tekst wel foutloos is. Iedereen heeft blinde vlekken en een typefoutje is zo gemaakt. Laat T+T je tekst nakijken. Zo weet je zeker dat je nette en foutloze teksten plaatst.

Wil je je tekst naast spelling, grammatica, interpunctie en consistentie ook laten controleren op stijl, woordkeus, zinsbouw, correctheid en compleetheid? Kies dan voor tekstredactie.

Mail je tekst Meer over tekstredactie
Werkwijze van T+T:
1
E-mail je tekst

Even een inschatting maken.

2
Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave

Uiteraard volledig vrijblijvend.

3
Ben je eens met het voorstel?

Geef dan per e-mail akkoord.

En vervolgens...
4
Zo snel mogelijk aan de slag

Een deadline is een deadline.

5
Ontvang de bewerkte tekst

En verwerk de verbetervoorstellen.

6
Stuur de tekst nogmaals op

Een correctieronde kan altijd.

Tekst
  • Wat is tekstcorrectie?

    Tekstcorrectie is het corrigeren van fouten in de spelling, grammatica, interpunctie en consistentie van een tekst. Dit zorgt ervoor dat de boodschap in de tekst effectiever wordt overgebracht en beter begrepen wordt door het beoogde publiek.

  • Wat doet een tekstcorrector?

    Een tekstcorrector is verantwoordelijk voor het controleren en verbeteren van een tekst. Naast spelling en grammatica let een corrector ook op het juist gebruik van interpunctie (leestekens) en consistentie. Met consistentie wordt bedoeld dat bijvoorbeeld eigennamen en aanspreekvormen in de hele tekst hetzelfde zijn.

  • Waarom je tekst laten corrigeren?

    Met tekstcorrectie van T+T verhoog je de kwaliteit van je tekst en verbeter je de leesbaarheid. Daarnaast geeft een foutloze tekst jouw organisatie een professionelere uitstraling en wekt het vertrouwen bij de lezers. Tekstcorrectie is daarom een belangrijk onderdeel van het proces om effectief te communiceren en de boodschap helder over te brengen.