T+T | Tekstredactie

Duidelijk en doeltreffend

Je wilt een tekst publiceren om je producten, diensten of bedrijf onder de aandacht te brengen. Professioneel en betrouwbaar overkomen is erg belangrijk en daarom mogen er geen fouten in de tekst staan. Maar ook de stijl en zinsbouw moeten kloppen en de inhoud moet logisch en compleet zijn.

Laat je tekst door T+T redigeren. Zo weet je zeker dat jouw foutloze tekst de boodschap juist en betrouwbaar overbrengt.

Mail je tekst Vraag een offerte aan

Werkwijze van T+T:

1
E-mail de tekst in een Word-bestand

Even een inschatting maken.

2
Ontvang binnen 1 werkdag een offerte

Uiteraard volledig vrijblijvend.

3
Ga je akkoord met de offerte?

Stuur deze dan getekend retour.

En vervolgens...

4
Zo snel mogelijk aan de slag

Een deadline is een deadline.

5
Ontvang de bewerkte tekst

En verwerk de verbetervoorstellen.

6
Stuur de tekst nogmaals op

Een correctieronde kan altijd.

Tekst
 • Wat is tekstredactie?

  Bij tekstredactie corrigeert, structureert en verbetert een redacteur teksten. Iedere auteur is blind voor zijn eigen typ-, spel- en taalfouten en heeft vaak een blinde vlek voor bepaalde taalregels of tekstopbouw. Laat je tekst daarom nakijken voordat je hem publiceert. Een redacteur kan met een frisse en onbevangen blik je tekst beoordelen en verbeteren.

 • Wat doet een tekstredacteur?

  Een tekstredacteur doet meer dan alleen fouten uit een tekst halen. Ook controleert een redacteur teksten op inhoud, kwaliteit, stijl en logica. Dit wordt ook wel macroredactie genoemd. Pas wanneer de grote lijnen kloppen, is het tijd voor de microredactie: het controleren van de tekst op spelling, grammatica, interpunctie en consistentie.

 • Waarom je tekst laten redigeren?

  Uit onderzoek blijkt dat als je tekst fouten bevat, dit een negatief effect heeft op de geloofwaardigheid van je tekst én je organisatie. Het idee is: slordige taal - slordige bedrijfsvoering. Zorg er daarom altijd voor dat je een foutloze en goedlopende tekst publiceert, zodat je bedrijf professioneel en betrouwbaar overkomt.

Tekstredactie

De tarieven

Laat je (web)tekst voordelig nakijken door T+T. Met sterke en foutloze teksten maakt jouw organisatie een professionele indruk op de doelgroep.

De eerste 500 woorden
€ 37,-
excl. btw
 • Spelling en grammatica
 • Stijl en consisentie
 • Zinsbouw en woordkeus
 • Formulering en doelgroep
 • Correctheid en compleetheid

Een tekstredacteur nodig?