Webtekstcheck

Laat je webteksten nakijken

Twijfel je of de teksten op jouw website wel foutloos en doeltreffend zijn? Fouten in een tekst tasten de geloofwaardigheid van de boodschap én je organisatie aan. En professioneel en betrouwbaar overkomen is belangrijk als je het vertrouwen van de bezoekers wilt winnen en de conversie wilt verhogen.

Voorkom fouten in de teksten op je website. Laat je webteksten door T+T corrigeren. Zo weet je zeker dat je foutloze en begrijpelijke teksten plaatst, die de boodschap overbrengen en jouw organisatie een betrouwbare indruk geven.

Vraag een offerte aan Schakel hulp in
Werkwijze van T+T:
1
E-mail de link van de website

En geef aan om welke pagina's het gaat.

2
Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave

Uiteraard volledig vrijblijvend.

3
Ben je eens met het voorstel?

Geef dan per e-mail akkoord.

En vervolgens...
4
Zo snel mogelijk aan de slag

Een deadline is een deadline.

5
Ontvang de bewerkte teksten

En verwerk de verbetervoorstellen.

6
Plaats de teksten op je website

Of laat T+T dit voor je doen.

check
  • Wat is een webtekst?

    Webteksten zijn teksten die specifiek voor online publicatie zijn geschreven. Online lezers lezen namelijk vluchtiger dan offline lezers. Daarom moeten webteksten aan andere voorwaarden voldoen dan teksten voor offlinemedia. Met bondige, overzichtelijke en begrijpelijke teksten trek je meer bezoekers naar je website en win je sneller het vertrouwen van je lezers.

  • Waaraan voldoet een goede webtekst?

    Een goede en toegankelijke webtekst is bondig maar compleet, scanbaar, logisch opgebouwd en aantrekkelijk. Online lezers zijn vaak ongeduldige lezers die slechts op zoek zijn naar het antwoord op hun vraag. Ze hebben toegang tot veel informatie én de mogelijkheid om snel weg te klikken. Daarom moet een webtekst duidelijk en overzichtelijk zijn.

  • Wat staat er in een goede webtekst?

    Bezoekers van je website zijn meestal op zoek naar specifieke informatie die voor hen relevant of interessant is. Het is dus van belang dat je teksten overzichtelijk presenteert en dat je enkel informatie plaatst die de lezer zoekt, en niet wat jij over het onderwerp wilt vertellen. Doelgroepgerichte teksten die de aandacht van je lezers trekken en vasthouden.