Tekst herschrijven

T+T helpt je!

Je hebt een tekst met een goede inhoud, maar je wilt hem gebruiken voor een ander medium, doel of een andere doelgroep. Het is dan belangrijk dat je deze tekst dusdanig aanpast, dat de boodschap ook aankomt bij de nieuwe doelgroep of dat de nieuwe doelen worden bereikt. Vind je dit een moeilijke opgave? Laat T+T het voor je doen!

Mail je tekst Aanvraag offerte
Werkwijze van T+T:
1
E-mail je tekst

Even een inschatting maken.

2
Ontvang binnen 1 werkdag een prijsopgave

Uiteraard volledig vrijblijvend.

3
Ben je eens met het voorstel?

Geef dan per e-mail akkoord.

En vervolgens...
4
Zo snel mogelijk aan de slag

Een deadline is een deadline.

5
Ontvang de bewerkte tekst

En verwerk de verbetervoorstellen.

6
Stuur de tekst nogmaals op

Een correctieronde kan altijd.

Tekst
  • Waarom je tekst laten herschrijven?

    Het laten herschrijven van een tekst zorgt ervoor dat jouw boodschap effectief wordt overgebracht op de nieuwe doelgroep en dat nieuwe doelen duidelijk worden. T+T herschrijft teksten waarbij we rekening houden met het medium, de lezer en het beoogde doel van de tekst. Met een actieve en bondige formulering, een logische tekstopbouw en een overzichtelijke lay-out maken wij de tekst helder en prettig leesbaar voor jouw specifieke doelgroep.

  • Waar let je op bij het herschrijven van een tekst?

    Bij het herschrijven van een tekst is het goed te letten of de tekstsoort past bij het medium dat je gaat gebruiken. Ook is het goed om het doel en de doelgroep van de tekst helder te hebben zodat je de inhoud en de formulering hierop aan kunt passen. Daarnaast is een logische tekstopbouw erg belangrijk voor de begrijpelijkheid van de tekst en natuurlijk mag een duidelijke en nette tekstopmaaak niet ontbreken.