Houd jij ook van duidelijke teksten die makkelijk weglezen?

Tekstredactiebureau Taal+Tekst, afgekort tot T+T, helpt ambitieuze starters, zzp’ers en kleine ondernemers in Nederland hun boodschap te verwoorden in duidelijke en doeltreffende teksten. Teksten die de lezer inspireert, overtuigt en in beweging brengt.

T+T  =  deskundig betrokken ervaren plezier doelgericht kwaliteit verbindend punctueel
Goede feedback nodig op jouw tekst? Neem gerust contact op. Ik help je graag! Lilian
Foto Lilian van der Does
lilian

Even voorstellen

Het gezicht achter T+T

Ervaring
In 2021 heeft Lilian van der Does tekstredactiebureau T+T opgericht. Na jarenlang teksten te hebben gecorrigeerd en geredigeerd voor haar werk en in de privésfeer, wilde zij het redactievak graag professioneler aanpakken. Ze volgde de opleiding hbo Schriftelijke Communicatie en Redactie en diverse schrijfcursussen en ging op zoek naar de eerste opdrachtgevers. Inmiddels is Lilian uitgegroeid tot een deskundige tekstprofessional die jouw boodschap duidelijk en doelgericht weet te formuleren.
Missie
Je kunt Lilian een echte taalneuroot noemen. Ze begrijpt de waarde van correct taalgebruik en vindt niets leuker dan teksten verbeteren. Daarom heeft zij met T+T de missie om starters, zzp’ers en mkb'ers te helpen met schrijven van kwalitatieve teksten. Teksten met een heldere boodschap die professionaliteit uitstralen en de doelgroep weten te boeien en binden. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren, volgt Lilian de ontwikkelingen in het vakgebied door vakliteratuur te lezen en regelmatig een cursus of opleiding te volgen.
Over Lilian
Graag stel ik mij ook even 'persoonlijk' voor: mijn naam is Lilian, ik ben 38 jaar en woon en werk in het Drentse Assen. Door mijn werk werd voor mij het belang van heldere, doelgerichte en lekker leesbare teksten duidelijk. Mijn interesse was gewekt. En steeds vaker wisten collega’s, familie en vrienden mij te vinden voor het schrijven of nakijken van hun teksten. Dat vond ik erg leuk om te doen en bracht mij op het idee van mijn 'hobby' ook mijn beroep te maken: terug naar de schoolbanken dus.
Doel
Inmiddels werk ik alweer 3 jaar als zelfstandig tekstredacteur naast mijn parttimebaan als officemanager bij een uitgeverij. Ik verzorg met veel plezier de tekstredactie voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers in Nederland. Zo wil ik hen helpen bouwen aan het professionele imago van hun organisatie. En met al die interessante schrijfopdrachten over uiteenlopende onderwerpen blijf ik mijzelf ontwikkelen en uitdagen. Win-win dus! Wat mag ik voor jou doen?
.
> 10 jaar ervaring

Aan ervaring geen gebrek. Al meer dan 10 jaar verzorg ik de tekstredactie van vele soorten teksten.

Afspraak = afspraak

Het zit in onze cultuur; je afspraken nakomen en zeggen waar het op staat. En daar hou ik van! Afspraak is afspraak.

Kwaliteit +

Ik hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Komen mijn ietwat perfectionistische trekjes toch goed van pas...

>< Persoonlijk contact

Formeel contact is niet zo mijn stijl. Ik hou van zakendoen op een persoonlijke manier met aandacht voor jou als klant.

Wat mag ik voor jou doen?