Houd jij ook van nette teksten die lekker weglezen?

Tekstredactiebureau Taal+Tekst, afgekort tot T+T, helpt starters, zzp’ers en kleine ondernemers in Nederland hun boodschap te verwoorden in kwalitatieve en pakkende teksten. Teksten die de lezer inspireert, overtuigt en in beweging brengt.

T+T  =  deskundig betrokken ervaren plezier doelgericht kwaliteit punctueel gedreven
Goede feedback nodig op jouw tekst? Neem gerust contact op. Ik help je graag! Lilian
Foto Lilian van der Does
lilian

Even voorstellen

Het gezicht achter T+T

Ervaring
In 2021 heeft Lilian van der Does tekstredactiebureau T+T opgericht. Al jarenlang corrigeert, redigeert en herschrijft zij voor haar werk en in de privésfeer met veel plezier uiteenlopende teksten. Door deze ervaring leek het haar een uitdagende stap van tekstredactie haar beroep te maken. In combinatie met de opleiding hbo Schriftelijke Communicatie en Redactie en diverse schrijfcursussen is zij uitgegroeid tot een deskundige tekstprofessional die jouw boodschap helder en doelgericht weet te formuleren.
Missie
Lilian heeft T+T opgericht uit interesse voor de Nederlandse taal. Met T+T heeft ze de missie om starters, zzp’ers en kleine ondernemers te helpen met schrijven van kwalitatieve teksten. Teksten met een heldere boodschap die professionaliteit uitstralen en de doelgroep weten te boeien. Om kwaliteit te kunnen blijven leveren houdt Lilian de ontwikkelingen in het vakgebied nauwlettend in de gaten, leest ze vakliteratuur en volgt ze regelmatig een cursus of opleiding.
Over Lilian
Graag stel ik mij ook even 'persoonlijk' voor: mijn naam is Lilian, ik ben 37 jaar en woon en werk in het Drentse Assen. Door mijn werk werd voor mij het belang van heldere, doelgerichte en prettig leesbare teksten duidelijk. Mijn interesse was gewekt. En steeds vaker wisten collega’s, familie en vrienden mij te vinden voor het schrijven of nakijken van hun teksten. Dat vond ik erg leuk om te doen en bracht mij op het idee van mijn 'hobby' ook mijn beroep te maken: terug naar de schoolbanken dus.
Visie
Nu werk ik als zelfstandig tekstredacteur naast mijn parttimebaan als officemanager bij een uitgeverij. Ik verzorg met veel plezier de tekstredactie voor starters, zzp’ers en kleine ondernemers in Nederland. Zo wil ik hen helpen een professioneel imago op te bouwen en hun doelgroep te overtuigen. En met al die interessante schrijfopdrachten over uiteenlopende onderwerpen blijf ik mijzelf ontwikkelen en uitdagen. Win-win dus! Wat mag ik voor jou doen?

Je tekst laten corrigeren?