Socialmedia taalcheck

Laat 'm snel en voordelig nakijken

Je hebt content gemaakt voor sociale media. Best spannend om hem ook te posten. Want is de post wel aantrekkelijk genoeg? Zitten er geen typ-, spel-, en taalfouten meer in de tekst? En genereert de post wel genoeg likes en interactie?

Laat je tekst door T+T nakijken. Zo plaats jij professionele en foutloze content en breng je jouw bedrijf op sociale media positief onder de aandacht.

App je tekst Mail je tekst

Zo werkt het:

1
Schrijf je socialmediapost

Bedenk goed wat en wie je met je post wil bereiken en zoek er een passende afbeelding bij.

2
Whatsapp of mail je tekst

Stuur je tekst en het factuuradres via WhatsApp naar T+T. Mailen kan natuurlijk ook.

en dan..

3
Betaal het betaalverzoekje

Kosten: € 12,- tot 100 woorden en iedere 100 woorden extra: € 5,- incl. btw.

4
Ontvang je nagekeken socialmediapost

Je ontvangt op werkdagen tussen 8.00 en 19.00 uur binnen 6 uur na betaling je nagekeken post.

socials
  • Wat is een socialmediapost?

    Socialmediaposts zijn berichten met tekst, afbeeldingen, filmpjes of andere content die worden geplaatst op sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, LinkedIn of YouTube. Bezoekers van sociale mediapagina's komen daar meestal voor vermaak. Daarom moeten posts voor social media vooral iets bij de lezer raken.

  • Wat maakt een socialmediapost goed?

    Zoals gezegd moet een socialmediapost de lezer dus raken. Dit kan door de lezer iets te leren, de lezer iets te laten doen, of een onderwerp aan te snijden die de lezer na aan het hart ligt. Hoe je jouw bedrijf ook wilt presenteren: maak het bericht persoonlijk en hou hem 'snackable'; oftewel niet te lang en te ingewikkeld en maak hem visueel aantrekkelijk.

  • Hoe schrijf je een goede socialmediapost?

    Een goede socialmediapost valt met de deur in huis. Schrijf dus direct in de eerste zin waar je post over gaat en wat je ermee wilt bereiken. Verder moet je tekst niet te lang zijn. Wat niet te lang is verschilt per socialmediakanaal. Schrijf verder actief en persoonlijk en vermijd hulpwerkwoorden zoals zullen, willen, kunnen, mogen en gaan zoveel mogelijk.

Dit kost het

Tarieven

Laat T+T je socialmediapost voordelig nakijken, zodat je foutloze en krachtige content op sociale media plaatst waarmee jouw organisatie zich professioneel profileert.

Starttarief
€ 12,-
incl. btw

Een taalcheck laten uitvoeren?